Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 109g181kcal18.3g0g12g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g93g63kcal1.5g12.3g0.2g0.7g
Porkkana, raaka, annos 100g57g16kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g9g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%36g40kcal1g1g3.6g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g686kcal43.4g39.2g38g4.6g
Valittu annoskoko420g343kcal21.7g19.6g19g2.3g
Annoskoko puolitettuna210g171kcal10.9g9.8g9.5g1.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264