Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 175g42kcal3.2g3.9g0.5g4g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto14g38kcal2.6g0g3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g40kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g338kcal18g10.6g22g8.8g
Valittu annoskoko420g169kcal9g5.3g11g4.4g
Annoskoko puolitettuna210g84kcal4.5g2.7g5.5g2.2g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532