Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)280g2016kcal0.3g0.3g224g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 80g228kcal12.4g0.2g20g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g4512kcal25.4g8.8g488g0g
Valittu annoskoko420g2256kcal12.7g4.4g244g0g
Annoskoko puolitettuna210g1128kcal6.4g2.2g122g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435