Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 125g35kcal1.5g5.1g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Punajuuri 20g7.7kcal0.2g1.4g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana841g306kcal24.2g22.6g12.2g7.4g
Valittu annoskoko420g153kcal12.1g11.3g6.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna210g77kcal6.1g5.7g3.1g1.9g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374