Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 84g132kcal9.7g4.3g8.5g0.1g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%70g91kcal2.1g1.4g9.1g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)42g6.3kcal0.3g1.3g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g600kcal27.2g35g40g1.2g
Valittu annoskoko421g300kcal13.6g17.5g20g0.6g
Annoskoko puolitettuna211g150kcal6.8g8.8g10g0.3g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.2g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609