Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g132g368kcal25g0g28.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g139g49kcal2.2g9.6g0.1g1.9g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g150g120kcal16.5g4.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g1074kcal87.4g28g66.8g3.8g
Valittu annoskoko421g537kcal43.7g14g33.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna210g269kcal21.9g7g16.7g1g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573