Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200g54kcal2.6g9.6g0.2g3.4g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Pirkka luomu tomaattimurska2499g750kcal35g162.4g12.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g450g989kcal103.4g4.5g63g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 500g1136kcal70g8.5g89.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Spagetti 350g1145kcal35.6g232.3g3.8g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g9459kcal499.4g849.2g474.2g31.8g
Valittu annoskoko4200g4729kcal249.7g424.6g237.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna2100g2365kcal124.9g212.3g118.6g8g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304