Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1665g466kcal10g99.1g3.3g41.6g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Vesi1665g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)333g183kcal63.3g13.3g13.3g2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 333g996kcal60g4g83.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g3587kcal277.6g254g217.2g92.8g
Valittu annoskoko4200g1793kcal138.8g127g108.6g46.4g
Annoskoko puolitettuna2100g897kcal69.4g63.5g54.3g23.2g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536