Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g1200g300kcal13.2g60g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g150g53kcal6g5.3g0.6g6.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 720g994kcal135g0g50.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g2843kcal315.6g131.6g115.2g13.6g
Valittu annoskoko4200g1422kcal157.8g65.8g57.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna2100g711kcal78.9g32.9g28.8g3.4g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994