Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu105g84kcal1.9g18.7g0.8g2.1g
Soijakastike 379g228kcal19.6g36g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Fariinisokeri105g427kcal0g105.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g105g200kcal0g47.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g210g76kcal1.3g4.6g2.3g5.9g
Kuhafile, raaka2805g2019kcal454.4g0g19.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 140g1240kcal0g0g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g8738kcal963.6g457g327.8g28g
Valittu annoskoko4200g4369kcal481.8g228.5g163.9g14g
Annoskoko puolitettuna2100g2185kcal240.9g114.3g82g7g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833