Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1398g1571kcal295.5g0g41.9g0g
Porkkana 874g286kcal5.4g48.6g1.7g22.3g
Peruna, uusi 699g544kcal11.8g112.6g1.4g7g
Sipuli (kuorittu)524g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 699g282kcal3.5g16.8g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g5649kcal646g406.4g92g76.4g
Valittu annoskoko4200g2825kcal323g203.2g46g38.2g
Annoskoko puolitettuna2100g1412kcal161.5g101.6g23g19.1g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706