Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2798g4001kcal559.6g0g195.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 350g795kcal17.7g61.3g49.2g20.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g630g1700kcal113.3g12.6g132.2g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g13323kcal1399.2g201.6g757.2g60g
Valittu annoskoko4200g6661kcal699.6g100.8g378.6g30g
Annoskoko puolitettuna2100g3331kcal349.8g50.4g189.3g15g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984