NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1400g4760kcal81.2g1008g37.8g88.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)2000g3600kcal220g110g260g0g
Rypsiöljy Eldorado67g552kcal0g0g61.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 67g355kcal0.1g0.2g40g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen667g220kcal22g32.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g18973kcal646.6g2301.8g798.2g176.4g
Valittu annoskoko4200g9487kcal323.3g1150.9g399.1g88.2g
Annoskoko puolitettuna2100g4743kcal161.7g575.5g199.6g44.1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651