Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1000g2180kcal98g402g18g84g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Salsa medium (Rainbow)667g167kcal7.3g28.7g1.3g10g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g667g135kcal4g25.3g2g9.3g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g133g187kcal4g5.3g16g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman800g1600kcal176g8g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g11265kcal886g951.4g411.2g211.2g
Valittu annoskoko4200g5633kcal443g475.7g205.6g105.6g
Annoskoko puolitettuna2100g2816kcal221.5g237.9g102.8g52.8g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225