Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)2100g5040kcal163.8g1050g25.2g56.7g
Pesto (Pirkka)70g406kcal3g2.7g42.7g3.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g280g686kcal50.4g1.7g53.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1750g355kcal10.5g66.5g5.3g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g12975kcal455.4g2241.8g252.8g168.6g
Valittu annoskoko4200g6487kcal227.7g1120.9g126.4g84.3g
Annoskoko puolitettuna2100g3244kcal113.9g560.5g63.2g42.2g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484