Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2800g8974kcal749.6g0g670.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g200g642kcal61.2g110g2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g600g1020kcal12g9.6g103.2g3.6g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g23879kcal1787.6g541.2g1637.2g28.4g
Valittu annoskoko4200g11939kcal893.8g270.6g818.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna2100g5970kcal446.9g135.3g409.3g7.1g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658