Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1753g526kcal80.6g35.1g5.3g28g
Herne 421g290kcal21.3g39.4g1.7g13g
Lime, kuorittu, annos 50g175g63kcal1.1g3.9g1.9g4.9g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1052g1262kcal231.4g9.5g36.8g5.3g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 98g868kcal0g0g98.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g6018kcal668.8g175.8g287.8g102.4g
Valittu annoskoko4200g3009kcal334.4g87.9g143.9g51.2g
Annoskoko puolitettuna2100g1505kcal167.2g44g72g25.6g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041