Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 2000g2838kcal350.8g0g159.8g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Porkkana 500g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 625g266kcal2.4g25.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g7894kcal727.4g155.4g445.6g42.4g
Valittu annoskoko4200g3947kcal363.7g77.7g222.8g21.2g
Annoskoko puolitettuna2100g1974kcal181.9g38.9g111.4g10.6g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282