Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2280g2508kcal182.4g456g0g114g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1600g627kcal16.3g112.6g3.2g40.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 180g1592kcal0g0g180g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 120g418kcal3g96.7g0.7g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8408g10367kcal407.8g1342g368.6g321.6g
Valittu annoskoko4204g5183kcal203.9g671g184.3g160.8g
Annoskoko puolitettuna2102g2592kcal102g335.5g92.2g80.4g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390