Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Naudan Sisäpaisti1998g2198kcal439.6g2g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1599g576kcal28.8g102.3g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8416g6861kcal958.4g319g215.8g25.8g
Valittu annoskoko4208g3430kcal479.2g159.5g107.9g12.9g
Annoskoko puolitettuna2104g1715kcal239.6g79.8g54g6.5g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729