Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 75g10kcal0.8g0.7g0.2g0.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g50g10kcal0.3g1.9g0.1g3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kurkku 50g5.5kcal0.3g0.7g0g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g93g176kcal23.1g0g9.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g69g41kcal0.3g10.3g0.1g1g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g658kcal64.2g30.4g30.8g11.4g
Valittu annoskoko421g329kcal32.1g15.2g15.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna211g164kcal16.1g7.6g7.7g2.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340