Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 75g10kcal1.2g0.3g0.2g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle150g195kcal9.8g30g4.5g7.5g
Broileri, rintafilee, nahaton 113g121kcal26g0g1.7g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g75g286kcal6.6g53.6g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana843g1322kcal87.8g169g25g26.6g
Valittu annoskoko422g661kcal43.9g84.5g12.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna211g331kcal22g42.3g6.3g6.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202