Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g44g10kcal1.1g1.1g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)66g118kcal12.5g0.1g7.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g55g6kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g99g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Kurkku 22g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.8g17kcal0.1g0.2g1.8g0.4g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Oliiviöljy 9g81kcal0g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g730kcal44.2g29.8g47.6g6.8g
Valittu annoskoko422g365kcal22.1g14.9g23.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna211g183kcal11.1g7.5g11.9g1.7g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.5g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308