Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 178g43kcal3.2g3.9g0.5g4.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.1g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)50g15kcal1.6g1.8g0.1g0g
Tomaatti 51g12kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g113g79kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g389kcal11.6g18.6g9.4g10.6g
Valittu annoskoko422g194kcal5.8g9.3g4.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna211g97kcal2.9g4.7g2.4g2.7g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521