Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g453kcal0.7g0.2g50.8g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Hermesetas -neste6.2g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 94g366kcal42.5g26.6g6.7g13.5g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g31g182kcal6.8g6.2g15.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3156g102kcal17.2g6.6g0.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g3.1g0.3kcal0g0g0g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g2402kcal151.6g79.6g161.6g32.4g
Valittu annoskoko422g1201kcal75.8g39.8g80.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna211g601kcal37.9g19.9g40.4g8.1g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667