ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu31g8.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi125g170kcal25.6g0g7.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale27g85kcal3.2g0g8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g24g2.3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g39g57kcal1.4g12.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g865kcal66.6g71.4g34.4g4.2g
Valittu annoskoko422g432kcal33.3g35.7g17.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna211g216kcal16.7g17.9g8.6g1.1g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.5g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399