Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1349g243kcal7.6g33.7g5.4g9.4g
Herkkusieni säilyke 450g76kcal9.4g0.9g1.3g10.8g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.90g315kcal12g61.1g2.2g3.4g
Vesi1349g0kcal0g0g0g0g
Timjami 9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi45g148kcal2g6.7g12.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 674g2008kcal125.1g16.9g161.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g6151kcal319.6g265g413.8g61.4g
Valittu annoskoko4212g3076kcal159.8g132.5g206.9g30.7g
Annoskoko puolitettuna2106g1538kcal79.9g66.3g103.5g15.4g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038