Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Naudan Sisäpaisti2000g2200kcal440g2g60g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1600g576kcal28.8g102.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g6867kcal959.2g319.4g216g25.8g
Valittu annoskoko4212g3434kcal479.6g159.7g108g12.9g
Annoskoko puolitettuna2106g1717kcal239.8g79.9g54g6.5g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729