Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 960g2126kcal168g0g163.2g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)408g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1200g360kcal12g72g2.4g12g
Spagetti, Barilla528g1848kcal63.4g381.2g7.9g15.8g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaattisalsa 72g18kcal0.7g2.6g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g10039kcal517.6g1030g428g95.4g
Valittu annoskoko4212g5019kcal258.8g515g214g47.7g
Annoskoko puolitettuna2106g2510kcal129.4g257.5g107g23.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704