Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis559g627kcal123.1g0g16.8g0g
Herne kuivattu 699g2114kcal125.3g339.2g7g74.8g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2797g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g14g35kcal1.5g0.4g3.1g0.2g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8428g5842kcal503.8g693.2g77.2g155.4g
Valittu annoskoko4214g2921kcal251.9g346.6g38.6g77.7g
Annoskoko puolitettuna2107g1461kcal126g173.3g19.3g38.9g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110