Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g874g524kcal13.1g113.6g0.9g7.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.3g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g262g73kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Hirvikäristys874g1311kcal174.8g0g52.4g0g
Vesi1748g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 350g361kcal12.1g62.9g3.7g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8428g4612kcal406.4g394.2g116.4g52.8g
Valittu annoskoko4214g2306kcal203.2g197.1g58.2g26.4g
Annoskoko puolitettuna2107g1153kcal101.6g98.6g29.1g13.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799