Jumpen maa-artisokkakeitto

Aineksien lisäksi mausteeksi valkopippuria ja suolaa.

Tarjotaan persiljan tai kirvelin kera.

Mukaillen Foodien maa-artisokkakeittoreseptiä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 388g89kcal7g9.3g0.8g8.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g392g235kcal3.9g17.6g15.7g2.4g
Porkkana 386g126kcal2.4g21.5g0.8g9.8g
Maa-artisokka 1000g455kcal5g82g2g40g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)50g50kcal3.8g8.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8432g1911kcal44.2g277.8g39.2g122.8g
Valittu annoskoko4216g956kcal22.1g138.9g19.6g61.4g
Annoskoko puolitettuna2108g478kcal11.1g69.5g9.8g30.7g
Arvot/100g100g23kcal0.5g3.3g0.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254965