Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g15g57kcal0.2g13.8g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g75g75kcal10.5g1.3g3.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Sieni tatti, hapero 150g42kcal2.7g4.4g0.8g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g648kcal30.4g52.2g32.6g6.6g
Valittu annoskoko422g324kcal15.2g26.1g16.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna211g162kcal7.6g13.1g8.2g1.7g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234