Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 103g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g141g239kcal28.1g0g14.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 56g99kcal1.1g1.7g9.6g0g
Emmental juustoraaste valio28g110kcal8.2g0g8.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)94g38kcal1g6.8g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1009kcal78g22.2g66g4g
Valittu annoskoko422g504kcal39g11.1g33g2g
Annoskoko puolitettuna211g252kcal19.5g5.6g16.5g1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768