Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g104g295kcal4.8g32.7g15.7g5.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g62g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g62g109kcal15.6g0.3g5.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow42g75kcal0.2g2.4g7.1g0g
Pesto Rosso, Barilla21g69kcal0.8g2.5g6.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Basilika, tuore6.2g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g21g60kcal6.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g1288kcal59g89.2g77g16.6g
Valittu annoskoko422g644kcal29.5g44.6g38.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna211g322kcal14.8g22.3g19.3g4.2g
Arvot/100g100g152kcal7g10.6g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058