Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 38g231kcal9g2.5g20.3g2.7g
Hasselpähkinä 28g181kcal4g1g17.2g4.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.6g6.4kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 31g222kcal0.2g0.1g25g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 38g11kcal1.1g1.4g0g0g
Puolukka 105g41kcal0.5g7.1g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 78g94kcal2.4g3.5g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g2239kcal52.6g39g206.2g20.6g
Valittu annoskoko423g1120kcal26.3g19.5g103.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna211g560kcal13.2g9.8g51.6g5.2g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.6g24.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514