Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi50g180kcal25g18g0.5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g50g187kcal0g48.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl100g350kcal14g64g3.1g5.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl33g208kcal4.6g1.1g20.5g0g
Rusina 30g88kcal0.8g18g0.1g2.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl50g450kcal0g0g50g0g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g2995kcal90.4g312g149.8g18.2g
Valittu annoskoko423g1498kcal45.2g156g74.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna211g749kcal22.6g78g37.5g4.6g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405