Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1998g3596kcal379.6g0g239.7g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)874g2185kcal174.8g4.4g148.6g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g499g115kcal7g17g2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)400g360kcal67.9g5.6g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g13388kcal1331.8g72.4g851.2g6g
Valittu annoskoko4220g6694kcal665.9g36.2g425.6g3g
Annoskoko puolitettuna2110g3347kcal333g18.1g212.8g1.5g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398