Jumpen maa-artisokkakeitto

Aineksien lisäksi mausteeksi valkopippuria ja suolaa.

Tarjotaan persiljan tai kirvelin kera.

Mukaillen Foodien maa-artisokkakeittoreseptiä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 388g89kcal7g9.3g0.8g8.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g392g235kcal3.9g17.7g15.7g2.4g
Porkkana 386g126kcal2.4g21.5g0.8g9.9g
Maa-artisokka 1001g456kcal5g82.1g2g40g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)50g50kcal3.8g8.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g1913kcal44.2g278.2g39.2g123.2g
Valittu annoskoko4220g956kcal22.1g139.1g19.6g61.6g
Annoskoko puolitettuna2110g478kcal11.1g69.6g9.8g30.8g
Arvot/100g100g23kcal0.5g3.3g0.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254965