Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 752g98kcal8.4g7.4g1.5g9g
Luumutomaatti pirkka, 83g501g100kcal3g19g1.5g30.1g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kurkku 501g55kcal2.8g7g0.5g3.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g927g1762kcal231.8g0g92.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g687g412kcal2.7g103g0.7g9.6g
Kananmuna, keitetty 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g6588kcal643g305g308g114.6g
Valittu annoskoko4220g3294kcal321.5g152.5g154g57.3g
Annoskoko puolitettuna2110g1647kcal160.8g76.3g77g28.7g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340