Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4000g4480kcal880g0g120g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 160g112kcal2g18.1g2g6.2g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g24g83kcal2.4g18.2g0.6g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Curryjauhe (-), annos 5g4g13kcal0.4g2g0.4g0.4g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g9563kcal1777g97.4g250g33.2g
Valittu annoskoko4220g4782kcal888.5g48.7g125g16.6g
Annoskoko puolitettuna2110g2391kcal444.3g24.4g62.5g8.3g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485