Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g400g1406kcal211.7g121.1g3.2g26g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g49.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g2497g674kcal32.5g104.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g5409kcal511.4g511g118.4g65.6g
Valittu annoskoko4220g2705kcal255.7g255.5g59.2g32.8g
Annoskoko puolitettuna2110g1352kcal127.9g127.8g29.6g16.4g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630