Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore2400g672kcal14.4g134.4g4.8g60g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g320g896kcal60.8g0.1g70.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g600g234kcal19.8g18.6g9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Kananmuna kuorineen punnittu280g353kcal30.8g0.8g25.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g6230kcal284g340.2g398.8g120g
Valittu annoskoko4220g3115kcal142g170.1g199.4g60g
Annoskoko puolitettuna2110g1557kcal71g85.1g99.7g30g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727