Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 1947g2280kcal336.5g0g103.2g0g
Sipuli 449g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Korppujauho 150g549kcal15.7g112.2g1.5g7.9g
Kananmuna 50g(kpl)479g604kcal52.7g1.4g43.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 899g3191kcal16.9g23.8g341.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g300g2696kcal0g0g299.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g18911kcal854.8g318g1579.6g31g
Valittu annoskoko4224g9455kcal427.4g159g789.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna2112g4728kcal213.7g79.5g394.9g7.8g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095