Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi976g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 98g347kcal31.7g51.7g1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g195g605kcal35.2g80.1g15.6g35.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 244g306kcal26.9g0.6g22g0g
Sokeri 332g1348kcal0g331.7g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g49kcal1.7g9.4g1.1g4.4g
Hiiva 98g73kcal12.8g1.1g0.4g6.7g
Vehnäjauho, sunnuntai1660g5810kcal199.2g1178.5g34.9g49.8g
Rusinat (Rainbow) 1 pss244g781kcal7.3g173.3g1.7g23.7g
Mantelirouhe, 1 rkl78g451kcal16.5g4.1g39.4g9.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl195g1758kcal0g0g195.3g0g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.8g0.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g23278kcal682.2g3661.4g638.8g257.8g
Valittu annoskoko4224g11639kcal341.1g1830.7g319.4g128.9g
Annoskoko puolitettuna2112g5820kcal170.6g915.4g159.7g64.5g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103