Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1279g358kcal7.7g76.1g2.6g32g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g448g1746kcal0.9g434.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1247g4279kcal127.1g872.9g15g43.6g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g26g93kcal0.9g20.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal87.9g2.1g72.1g0g
Rypsiöljy 432g3817kcal0g0g431.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g23023kcal455.6g2910.4g1044.6g151.8g
Valittu annoskoko4224g11512kcal227.8g1455.2g522.3g75.9g
Annoskoko puolitettuna2112g5756kcal113.9g727.6g261.2g38g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257