Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta511g766kcal81.7g20.4g40.8g0g
Kananmuna kuoreton 281g401kcal35.1g0.8g28.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g255g69kcal3.3g12.3g0.5g4.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro255g78kcal5.4g10.7g1.3g8.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2042g3472kcal408.5g0g204.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 817g622kcal15.4g126.6g1.6g8.2g
Aromisuola (5g)26g14kcal0.2g2.7g0.3g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g10887kcal1102.4g354g555.6g43.2g
Valittu annoskoko4224g5444kcal551.2g177g277.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna2112g2722kcal275.6g88.5g138.9g10.8g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284