Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 796g472kcal78.1g23.9g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 1167g1665kcal145.9g3.5g119.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g743g4458kcal156g49g401.2g0g
Juusto, keskiarvo 1061g3714kcal265.6g2.7g294g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 80g257kcal23.1g5.6g15.9g24.4g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g80g48kcal7.2g4.4g0.4g58.1g
Vehnälese 48g109kcal6.4g7.4g2.1g17.9g
Kauralese 143g516kcal25.8g65.3g11g25.1g
Leivinjauhe 106g186kcal5.5g40.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g22849kcal1427.2g403.8g1695g252g
Valittu annoskoko4224g11425kcal713.6g201.9g847.5g126g
Annoskoko puolitettuna2112g5712kcal356.8g101g423.8g63g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129