Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2291g2520kcal183.3g458.2g0g114.5g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1608g630kcal16.4g113.2g3.2g41g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 181g1599kcal0g0g180.9g0g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 121g420kcal3g97.2g0.7g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g10416kcal409.8g1348.6g370.4g323g
Valittu annoskoko4224g5208kcal204.9g674.3g185.2g161.5g
Annoskoko puolitettuna2112g2604kcal102.5g337.2g92.6g80.8g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390