Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Peruna, vanha, kuorittu 1807g1376kcal34g280.1g3.6g18.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)48g345kcal0.4g0.4g38.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g480g912kcal72g0g72g0g
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g96g269kcal18.2g0g21.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste8g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g5900kcal254g578g271.2g42.2g
Valittu annoskoko4224g2950kcal127g289g135.6g21.1g
Annoskoko puolitettuna2112g1475kcal63.5g144.5g67.8g10.6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770